Automate your Marketing
with Womplify




 
ehem...

By: mohd khairi ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Nov-2008 04:27 Email | Share | | Bookmark
Acara makan-makan

salam.
gila lama tak hapdet ni.
raya punya pun tak buat entry.
sibuk + takde gambau nak diupload.
sebab nya, banyak hapdet kat blogspot ni.
then, kamera yang selalu diusung sana sini untuk snap gambau pun da rosak masuk air.
kat flickr pun tak terhapdet.
(ni semua alasan semata2..haha)

okey, meh layan pic minggu lepas ni.
ni masa makan ramai2 kat noodle station sempena meeting apa entah.
kami g makan aje.
huhu.

sedikit info, makanan kat noodle station ni boleh tahan la sedapnya.
da nama noodle station kan, mesti la makanan dia banyak mee macam tu.
tapi nasi pun ada, chicken wing, chicken chop pun ada.
suka chicken wing dia. maveles.

terima kasih encik photoscape kerana memudahkan kerja-kerja meletakkan border & nama gambau2 ni semua.
encik photoshop jangan terasa hati. hehe.



















* credit to ila, for her camera.


Sunday, 28-Sep-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
Berbuka Puasa @ Heritage Bay Club, Pulau Duyong

 
 
 
View all 18 photos...


Tuesday, 2-Sep-2008 01:03 Email | Share | | Bookmark
masjid kristal

fuhhh..fuhhh...fuh....
perghh, gila berhabuk fp aku ni...
lalang pun da tumbuh sampai siling...haha...
thanx mummy sofie sebab mengingatkan pasal lalang yang da tumbuh tu...
banyak sebab kenapa FP ni tak terhapdet...skang ni ngah praktikal a.k.a. LI (latihan industri) kat terengganu, my lovely hometown..agak bz ar...
lagi satu, takde aktiviti bergambo...so takde la gambo yang nak diupload...
gambo2 ni semua mase SV untuk praktikal datang sini..
pas sesi 'blablabla', dia mintak kiteorang temankan dia jenjalan kat masjid kristal tu...
ni la hasil2 nya...hihi..




ni kak gee ngan kak nor...my classmate cum my officemate..hihi...




Monday, 21-Jul-2008 05:53 Email | Share | | Bookmark
malacca at night

semekom...hehe, lame seyh tak update...ni koleksi gambau lame...mase stay melaka lagi..skang ngah praktikal kat terengganu..bile lagi la nak lepak2 melaka...nasib ade gambau2 kenangan ni..terubat jugak rindu aku kat melaka...melaka, i miss u !!


ni adalah laluan pejalan kaki sepanjang sungai melaka


dieorang letak lampu neon kat bangunan lame..cantik kan..


ni la eye on melaka


uptown melaka kat sebelah eye on melaka


Monday, 16-Jun-2008 02:49 Email | Share | | Bookmark
BITD Grand Dinner 2008

kali ni nak post entry pasal kiteorang nya dinner bulan lepas..
hehe.. (lambat gile aku nak update..)
biase la kan, bz sokmo...
mane sempat nak update..
tenet pun da takde da..
(sob..sob..sian betol)

pape pun, sori le kalo lambat sangat nak update fp ni..
layan kan aje..

venue : hotel renaissance, melaka
tarikh : bulan lepas...














[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net